Erasmus + és un projecte europeu que potencia la col·laboració entre centres educatius de diferents països.  El nostre projecte s’anomena #I learn, ergo I am i consisteix en un Pla d’Acció Tutorial a segon d’ESO basat en una anàlisi de les habilitats individuals de cadascú per poder escollir o reflexionar sobre les professions futures.

El projecte es basa en l’estudi pràctic de les professions del passat, el present i el futur. Al projecte hi participa un institut de Helsinki (Finlàndia), un de Riga (Letònia) i un de Hatay (Turquia).  El projecte té una durada de dos cursos escolars durant els quals els alumnes es troben a cadascun dels països per anar elaborant les activitats i conèixer el sistema educatiu de cada país.

La setmana passada tingué lloc la primera trobada a l’institut Kirkkojärven Koulu a  la localitat d’Espoo, a prop de Helsinki. D’entre altres coses, els nostres alumnes van poder assistir a classes, van allotjar-se a casa dels alumnes finlandesos, van fer tallers a Omnia (Institut de formació professional d’Espoo) i a Aalto University. També van tenir temps de visitar Helsinki, de veure rens blancs i d’anar al museu de la ciència de Helsinki.

La següent trobada és a Riga…

 Accedeix a l’àlbum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *