Pàgina d'inici » Uncategorized » Lliurament Títol Batxibac 2016

Lliurament Títol Batxibac 2016

foto-lliurament-titolEl passat dia 21 de  novembre, entre les 18h i les 20h, va tenir lloc la cerimònia d’entrega dels dobles diplomes (batxillerat català i francès) als 8 alumnes de la primera promoció batxibac de l’INS La Pobla de Segur (Pallars Jussà) 2014-2016. Van rebre els certificats de mans de l’Honorable Consellera d’Ensenyament  i del Cònsul de l’ambaixada de França a Barcelona, entre altres personalitats. És un orgull pel centre haver aconseguit aquest objectiu que acredita un coneixement de francès de nivell B2 (Cadre Européen des Langues) a tots aquests alumnes.

Le 21 Novembre, entre 18h et 20h, a eu lieu la cérimonie de remise des doubles diplômes (batxillerat catalan et bac français) aux 8 élèves de la première promotion batxibac de l’INS La Pobla de Segur (Pallars Jussà) 2014-2016. Il son treçu les certifications de la main de l’Honorable Consellera d’Ensenyament et du Consul de l’ambassade française à Barcelone, entre d’autres personnalités. C’est un orgueil pour notre collège-lycée d’avoir atteint cet objectif qui certifie des connaissances en français de niveau B2 dans le Cadre Européen des Languesà tous ces élèves.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: