Pàgina d'inici » Uncategorized » Celebrem els 25 anys d’intercanvi amb alumnes de la Selva Negra

Celebrem els 25 anys d’intercanvi amb alumnes de la Selva Negra

 

logoLa setmana passada, del 22 al 28 d’octubre, quaranta alumnes i tres professors de l’institut Robert-Gerwig-Gymnasiun de la localitat de Hausach a la Selva Negra (Alemanya) van visitar els alumnes de l’Institut de la Pobla de Segur en commemoració del 25è aniversari de l’intercanvi entre ambdós centres.

Durant l’intercanvi els alumnes i els professors alemanys foren acollits respectivament per alumnes i professors catalans i realitzaren activitats conjuntes dins i fora de l’horari escolar, des d’anar a classe a l’institut, visitar el romànic de la Vall de Boí, el gòtic barceloní o les Botigues de Salàs fins a fer un triangular de futbol.

dsc_0458-copiar

Aquesta, però, fou una setmana particularment especial ja que es va celebrar el 25è aniversari de l’intercanvi escolar, iniciat fa 25 anys pel professor Sr. Willi Kern, el Sr. Ramon Jordana i la Sra. Sanz Testón gràcies a una trobada internacional de Raiers a La Pobla de Segur. Des de llavors, cada dos anys els alumnes de l’Institut de La Pobla de Segur van a Hausach i els alumnes de Hausach venen a La Pobla de Segur. Per tal de commemorar aquest aniversari, els alumnes van organitzar un sopar a un restaurant local amb pastís de celebració, un vídeo musical i unes samarretes de regal  amb el logo dissenyat expressament per l’ocasió.

dsc_0582-copiar

L’Institut de La Pobla de Segur i  el Robert-Gerwig-Gymnasium de Hausach han valorat molt positivament l’intercanvi i desitgen que continuï durant molts anys.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: