Pàgina d'inici » Uncategorized » PROVES D’ACCES I SOLIDARITAT

PROVES D’ACCES I SOLIDARITAT

PROVES
A les proves celebrades els dies 2, 3 i 4 es va viure alguna cosa més que un esdeveniment esportiu i un examen de selecció. Es va produir un allau de solidaritat per part de l’alumnat participant.

A la prova de resistència, on tots i cadascun dels aspirants havien de portar 10 kg de pes i superar un desnivell de 1500 metres en un temps determinat, el contingut d’aquest pes era en molts casos aliments.

Dons be, aquests aliments en molts casos -per no dir la immensa majoria de l’alumnat-,  els han donat a una organització benèfica a través de l’Institut de la Pobla de Segur, que dirigeix Ramón Jordana i Farré.

La quantitat recaptada en un sol dia, superen els 500 kg d’aliments de primera necessitat.

Agrair a tots i cadascun d’aquells que han pogut fer realitat aquesta quimera: alumnes, col·laboradors, professors, entitats, etc.


En las pruebas celebradas los días 2, 3 y 4 se vivió algo más que un evento deportivo y un examen de selección. Se produjo un alud de solidaridad por parte del alumnado participante.

En la prueba de resistencia, donde todos y cada uno de los aspirantes debían llevar 10 kg de peso y superar un desnivel de 1500 metros en un tiempo determinado, el contenido de este peso era en muchos casos alimentos.

Pues bien, estos alimentos en muchos casos -por no decir la inmensa mayoría del alumnado-, les han dado a una organización benéfica a través del Instituto de la Pobla de Segur, que dirige Ramón Jordana y Farré.

La cantidad recaudada en un solo día, superan los 500 kg de alimentos de primera necesidad.

Agradecer a todos y cada uno de aquellos que han podido hacer realidad esta quimera: alumnos, col • dores, profesores, entidades, etc.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: